Dobrodošli na stranicu na kojoj objavljujemo znanstveno provjerene činjenice i vijesti o koronakrizi
Petak, 20 Studeni 2020 04:26

Etablirani patolog tvrdi da je koronavirus "bez sumnje najveća prijevara ikad počinjena u javnosti"

Etablirani patolog tvrdi da je koronavirus "bez sumnje najveća prijevara ikad počinjena u javnosti"

Glavni patolog dr. Roger Hodkinson rekao je vladinim dužnosnicima u Alberti tijekom konferencijskog poziva zooma da je trenutna kriza s koronavirusom "najveća prijevara ikad počinjena u javnosti koja ništa ne sumnja".

Hodkinsonovi komentari objavljeni su tijekom rasprave u kojoj su sudjelovali Odbor zajednice i javnih službi, a isječak je naknadno prenesen na YouTube.

Ističući da je bio i stručnjak za virologiju, Hodkinson je istaknuo da njegova uloga izvršnog direktora biotehnološke tvrtke koja proizvodi COVID testove znači: "Možda znam malo o svemu tome."

"Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari, to je nečuveno, ovo je najveća obmana ikada počinjena u javnosti koja ništa ne sumnja", kazao je Hodkinson.

Liječnik je rekao da se ništa ne može učiniti da se zaustavi širenje virusa osim zaštite starijih ranjivijih ljudi te da cijela situacija predstavlja "politiku igranja lijekova, a to je vrlo opasna igra".

Hodkinson je napomenuo da je "socijalno distanciranje beskorisno jer se COVID širi aerosolima koji putuju 30 metara ili tako prije slijetanja", jer je pozvao da se društvo odmah ponovno otvori kako bi se spriječilo da oslabljena šteta bude uzrokovana blokadama.

Hodkinson je također oštro kritizirao obvezne mandate za masku kao potpuno besmislene. "Maske su potpuno beskorisne. Nema nikakve baze dokaza za njihovu učinkovitost", kazao je.

"Papirnate maske i maske od tkanine jednostavno su vrlina signalizacije. Oni se čak i ne nose učinkovito većinu vremena. To je potpuno smiješno. Vidjevši te nesretne, neopremljene ljude – ne kažem to u pejorativnom smislu – vidjeti te ljude kako hodaju okolo kao lemingi poslušni bez ikakve baze znanja kako bi stavili masku na lice."

Liječnik je također oštro kritizirao nepouzdanost PCR testova, ističući da "pozitivni rezultati testova ne znače, podcrtani u neonu, kliničku infekciju", te da bi sva testiranja trebala prestati jer lažni brojevi "pokreću javnu histeriju".

Hodkinson je rekao da je rizik od smrti u pokrajini Alberti za osobe mlađe od 65 godina "jedan od tristo tisuća", te da je jednostavno "nečuveno" zatvoriti društvo zbog, kako je liječnik rekao, "samo još jedne loše gripe".

"Apsolutno sam ogorčen što je ovo doseglo ovu razinu, sve bi trebalo prestati sutra", zaključio je dr. Hodkinson.

Hodkinsonove vjerodajnice su neupitne, a web stranica MedMalDoctors potvrđuje njegovu vjerodostojnost.

"Opću medicinsku diplomu dobio je na Sveučilištu Cambridge u Velikoj Britaniji (M.A., M.B., B. Chir.) gdje je bio znanstvenik na Corpus Christi College. Nakon boravka na Sveučilištu British Columbia postao je certificirani generalni patolog (FRCPC) kraljevskog koledža i također suradnik Koledža američkih patologa (FCAP)."

"On je u dobrom odnosima i s koledžom fizijatra i kirurga u Alberti, i priznat je od strane Dvora kraljičine klupe u Alberti kao stručnjak za patologiju."

U slučaju da YouTube izbriše gore navedeni videozapis, sigurnosna kopija putem Bitchutea dostupna je ovdje: https://www.bitchute.com/video/hWPjDdXOWkOo/

 

https://www.infowars.com/posts/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

Pročitano 196 puta

DONACIJE

Održavanje web stranice aktivnom zahtijeva trud i vrijeme. Ukoliko želite podržati stranicu korona-provjereno, možete to učiniti uplatom na žiro-račun HR7723400093103355927, primatelj Ante Kljaković.

Akcije

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, slobodno se javite

Pomoć u potresu

Danas11
Ovaj tjedan206
Ovaj mjesec3205
Ukupno46475

2
Online