Dobrodošli na stranicu na kojoj objavljujemo znanstveno provjerene činjenice i vijesti o koronakrizi

Prikazujem sadržaj po oznakama: doktori

DNO DNA Hrvatski mediji 11-godišnjeg dječaka koji je umro nakon operacije slijepog crijeva proglasili žrtvom COVID-a

U silnoj želji da isprepadaju građane koji sve manje vjeruju u laži koje im se svakodnevno plasiraju i uslijed njihovog sve većeg nepovjerenja prema eksperimentalnom cjepivu, odnosno genskoj terapiji koja ne štiti od infekcije, hrvatski tzv. novinari su uspjeli prijeći sve granice degutantnosti, proglasivši COVID-19 uzrokom smrti 11-godišnjaka koji je umro nakon operacije slijepog crijeva.

Sama činjenica da je dječak umro nakon operacije koja se smatra rutinskom je nešto zbog čega bi netko morao odležati mnogo godina u zatvoru, no ne samo da se to neće desiti jer su takvi slučajevi nažalost u Republici Hrvatskoj uobičajena pojava, nego se pokojnog dječaka temeljem dokazano lažnog testa na COVID-19 koji je prije operacije na testu bio "negativan", a nakon operacije "pozitivan", proglasilo žrtvom COVID-a 19.

1611538698590

161 jhgtfdzdzdt

Objavljeno u Aktualnosti
Označeno u

Global Research, November 08, 2020

Prenosimo prijevod pisma njemačkih doktora.

Poštovana kancelarko Dr. Merkel,

Mi, potpisnici, smo liječnici iz svih područja zdravstvene skrbi, koji desetljećima služe ljudima u ordinacijama i klinikama. Za to vrijeme svjedočili smo više od jedne sezonske zaraze u Njemačkoj, od kojih je većina s daleko težim stanjima i znatno više smrtnih slučajeva nego od siječnja 2020. od COVID zaraznih bolesti. Zajedno služimo oko 70.000 ljudi.

Okolnosti vala koronavirusa u FRG-u percipiraju se drugačije od medija i aktualna upozorenja politike, koja su zapravo bila neopravdana, mjesecima su se predstavljala javnosti. Predviđanja pojedinih savjetodavnih virologa s milijunima teško oboljelih i stotinama tisuća smrtnih slučajeva u Njemačkoj ni na koji način nisu bila istinita.

U ordinacijama je rijetko koji zaraženi pacijent bio zaražen i ako, onda s normalnim, uglavnom blagim progresijama virusne gripe. Bolnice su bile praznije nego ikad prije. Nije bilo preopterećenja intenzivne njege. Liječnici, liječnici i medicinske sestre bili su vješti u kratkoročnom radu.

U početku smo utvrdili da val virusa koji teče prema nama prijeti i bili smo u stanju razumjeti mjere zaštite od zaraze. Međutim, postoje mjeseci osiguranih dokaza i činjenica da je ovaj val virusa tek nešto intenzivniji od obične sezonske gripe i mora se smatrati mnogo bezopasnijim od, primjerice, zaraze gripom u 2017./2018. s 27.000 umrlih u Njemačkoj. Prema podacima situacije, već mjesecima ne postoji prijetnja njemačkom stanovništvu od Covida-19.

To mora biti razlog povratka normalnom životu u Njemačkoj – životu bez ograničenja, straha i histerije zaraze. Sve češće viđamo starije ljude s depresijom, malu djecu i adolescente s teškom anksioznošću i poremećajima u ponašanju, osobe s teškim stanjima koje su mogle biti izliječene u pravovremenom liječenju. Primjećujemo poremećaje u međuljudskim suradnjama, histeriji i agresiji uzrokovanoj strahom od zaraze, sve je više otkazivanja ′′pozitivnih žrtava brisa′′ – sve to dovodi do neviđene napetosti i podjele stanovništva. Razvoj dodatnih teških kroničnih bolesti je predvidiv. Očekuje se da će te bolesti s njihovim teškim posljedicama daleko nadmašiti moguću štetu od Covida-19 u FRG-u.

Potpisnici stoga pozivaju odgovorne za zdravstvo i politiku da ispuste svoje odgovornosti za narod naše zemlje i odmah izbjegnu taj prijeteći razvoj događaja. Zahtijevamo hitnu reviziju dostupnih podataka od strane neovisnog panela stručnjaka iz svih relevantnih specijaliziranih skupina i brzu provedbu nastalih posljedica za ljude naše zemlje. Zahtijevamo da se odmah zaustave neučinkovite, a možda čak i štetne mjere protiv zaraze te da masovno testiranje bude smisleno (npr. trenutačno 1,1 milijun testova/ tjedno, od čega 99,3 % negativnih, košta tjedno: 82,5 milijuna EUR) koje će revidirati povjerenstvo neovisnih stručnjaka.

Zahtijevamo intenziviranje zaštite rizičnih pacijenata i to samo od njih, gdje svaka virusna infekcija može ići dramatičnim tijekom – zdrava, imunološki kompetentna populacija ne treba zaštitu mimo općih higijenskih i zdravstvenih mjera koje su poznate i dokazane generacijama. Djeca i adolescenti posebno trebaju kontakte s virusima kako bi ′′formatirali′′ vaš imunološki sustav. Koronavirus je oduvijek postojao i nastavit će postojati. Prirodni imunitet je oružje protiv njega. S druge strane, pokrov usta i nosa koji traže političari nema čvrste znanstvene temelje.

Pozivamo političare i predstavnike medicinskih djelatnika da se suzdrže od svakodnevnog javnog upozorenja i strojeva za strah u medijima i talk showovima – to stvara dubok i neutemeljen strah među stanovništvom.

Bundestag ima dragulj. § 5 IfSG je utvrdio situaciju epidemije nacionalnog područja primjene. Očito, uvjeti za to više nisu ispunjeni. Stoga pozivamo zastupnike Bundestaga da odmah ukinu ovu izjavu i time preusmjere odluku i odgovornost za to na mjesto gdje pripadaju: u ruke demokratski legitimnog Parlamenta.

Ako u Njemačkoj postoji neovisni slobodni tisak, pozivamo ih da istražuju u svim smjerovima i također dopuste kritičke glasove. Formiranje mišljenja može se održati samo ako se svi glasovi čuju bez vrijednosti, a činjenice i brojke su neutralne.

Kroz svakodnevni kontakt s ljudima koji su nam povjereni i mnoge razgovore, mi kao liječnici koji radimo u bazi stanovništva znamo da je higijenska svijest ljudi toliko narasla kroz iskustvo ovog vala virusa da će normalne higijenske mjere bez prisile biti dovoljne u budućnosti.

Izvor: https://www.globalresearch.ca/german-doctors-write-letter-chancellor-merkel/5728843

Autori: By Dr. Robert Kluger, Dr. Bruno Weil, and et al.

Objavljeno u Znanost
Označeno u

Predstavnici World Doctors Alliancea, liječnici i znanstvenici iz različitih zemalja, govore istinu o COVID-u 19

Objavljeno u Znanost
Označeno u