Prikazujem sadržaj po oznakama: covid19

 31.1.2021. god. je održan još jedan prosvjed protiv kovidfašističkih restrikcija u glavnom gradu Austrije Beču:

Usprkos fašističkoj zabrani javnog okupljanja, policija nije intervenirala, nego je, štoviše, spriječila ultraradikalnu ekstremno ljevičarsku skupinu "Antifa" u ometanju prosvjeda:

No, ipak, najveće oduševljenje je u javnosti u prvi mah izazvao, naizgled hrabri i časni čin policajaca onog što je izgledalo kao solidariziranje s mirnim prosvjednicima protiv fašističkog kovid terora koji su skinuli svoje kacige, što je izgledalo kao da su na taj način simbolički izrazili podršku prosvjednicima, odnosno narodu kojemu bi i trebali služiti.

No nažalost, iz pouzdanih izvora doznajemo da je čin bio izazvan nedostatkom pojačanja i revoltom policajaca, koji su vratili kacige natrag kad je stiglo pojačanje, te su se rasporedili u kordon kako bi blokirali slobodno kretanje građana, te su ih počeli popisivati.

Sukladno navedenom, čini se da ćemo se zasad trebati barem još neko vrijeme strpiti kako bi policija, izazvana ovim ili onim sredstvima ili načinima prestala gaziti svoju zakletvu i svrstavati se na stranu fašističkih kvaziliberalnodemokratskih vlasti koje u sklopu udruženog zločinačkog pothvata protiv čovječanstva eklatantno i uporno, bez ikakvog znanstvenog ili ustavnopravog utemeljenja krše temeljna ljudska prava naroda čija prava tobože zastupaju:

Objavljeno u Aktualnosti
Označeno u

Merkel i EU potvrđuju: COVID-19 služi Velikom Resetu

 

Senzacija na Svjetskom ekonomskom forumu: Svatko tko još uvijek sumnja da je Corona već odavno postala sredstvo za najdalekosežniju političku transformaciju poslijeratnog razdoblja, trebao bi jednostavno pročitati deklaracije njemačke kancelarke i predsjednika Europske komisije na ovogodišnjem Vodiču za um digitalnog svjetskog gospodarstva (WEF). Instrumentalizacija virusa za globalno resetiranje rijetko je prihvaćena tako otvoreno. A sada, najkasnije, također je jasno zašto političari ne čine ništa kako bi krizu okončali, već sve kako bi umjetno produžili krizu.

Motivacija odgovornih nije vraćanje stare normalnosti, već stvaranje nove. Zlokobna, neprijateljski raspoložena, neljudska normalnost, koja conditio humana - kao u ranijim povijesnim aberacijama - ponovno podređuje ideološkim dogmama i obećanjima o spasenju propagiranim s vjerskim žarom, a to su danas "klimatska neutralnost" i "održivost".

Merkel i von der Leyen svojim planovima i namjerama da djeluju pod plaštom pandemije na globalnoj razini i na razini EU-a, koji su predstavljeni u prljavoj otvorenosti, ne samo da potvrđuju redove navodnih mitova o zavjeri, nego i donose cjelovita izvješća i o prvoj provedbi prekretnica nove planetarne klime i ekonomske agende koje je utemeljitelj WEF-a Klaus Schwab prošloga ljeta u programskom naslovu "Covid-19: The Great Reset" sažeo u obliku knjige.

Virus nije izumljen ni u jednom laboratoriju, ova pandemija zasigurno nije bila "planirana" - ali nije bila ni potrebna: ova je pandemija bila vrlo pogodna za lutkare međunarodnih napora za preobrazbu, elitističke klubove internacionalističkih korporacija i državnih čelnika da konačno budu u mogućnosti realizirati simulacijske igre koje su već odavno spremne u ladicama (zato je Schwab mogao predstaviti svoju knjigu 15 tjedana nakon izbijanja pandemije). Što god da je propalo prije Corone - pandemija je ovdje srušila sve prepreke. Uistinu dar s neba.

Korona kao dar s neba

Naravno, Merkel i zapadni čelnici žele iskoristiti ovlasti koje su im dodijeljene - izvorno samo u izuzetno uskim granicama i kako bi se izborili sa zdravstvenom kriznom situacijom - kako bi mjerodavno provodili odluke koje idu daleko dalje od Corone i koje su proglašen "bez alternative". Bez pandemije ne bi to nikako mogli učiniti, politički i u smislu prihvaćanja javnosti. Od ožujka prošle godine moto je: oslobodi put. Kao što je poznato, stanovništvo je učinkovito preusmjereno drugdje.

Morate pažljivo pročitati ono što je Merkel najavila u svom govoru na WEF-u glomaznim, bezazlenim praznim frazama: budući da tvrtke "nisu same spremne" za provedbu ciljeva kao što su zaštita okoliša, smanjenje CO2 ili bioraznolikost, država ih mora prisiliti - postavite "zaštitne ograde". Također je neophodno „upravljanje putem određivanja cijena CO2“. Naravno, potreban je „multilateralni pristup“ i, prije svega, veća odlučnost. "Nema ništa dobro u tome ako to ne učinite", rekla je Merkel. Kakva cinična, smjela primjedba, s obzirom na sve više pohabano njemačko gospodarstvo i milijune uništenih egzistencija!

Za Merkel, naravno, EU igra ključnu ulogu u sve većoj kontroli i preopterećenju gospodarstva dodatnim opterećenjima. I sada postaje jasno da u konačnici uopće nema razlike između paketa za spašavanje Corone i "Zelenog sporazuma" koji je Komisija EU-a formulirala krajem 2019. godine: predsjednik EU-a podcrtao je prema "Welt"-u u svojoj deklaraciji WEF-a da "zaštita klime u suočavanju s ekonomskim posljedicama krize u Coroni" igra središnju ulogu: i sedmogodišnji proračun EU-a od 1,2 bilijuna eura i novi 750 milijardi fond za obnovu "povećali bi se uglavnom za ulaganja u smanjenje CO2 ".

Paket spašavanja EU-a kao dio "Zelenog dogovora"

Dakle, o tome se i radi (i to od početka): ne da bi se pomoglo gospodarstvima namjerno uništenim zaključavanjima i pandemijama na nogama, već „da obnova postane ovisna o provedbi klimatskih dogmi". To je krajnje spajanje mjera za izgradnju korone i klime, sve dok na kraju razlike više nisu uočljive: bilo da je riječ o pandemiji ili klimatskoj krizi - jedna se hitnost neprimjetno prenosi na drugu. Naravno, njih dvoje nemaju nikakve veze jedno s drugim, spašavanje klime i upravljanje krizom u Coroni; naprotiv: i jedno i drugo je nerazumno. Ali jedno nam se sada prodaje kao rješenje drugog. Kakva obmana.

Ursula von der Leyen također ne ostavlja sumnju u to da joj je Corona prije svega dugo očekivana prilika da ostvari svoj mamutski klimatski program: "Ovo je Europski zeleni dogovor, nova strategija rasta EU-a". Državno gospodarstvo slavi sretan početak, također na europskoj razini: "U sljedećih nekoliko godina privatna ulaganja bit će usmjerena u smjeru održivosti putem propisa, financijskih poticaja i državnih ugovora i ulaganja", rekla je sljedbenica Merkel: "Sada imamo priliku promijeniti način na koji živimo i poslujemo!”.

I dok starci umiru poput muha u domovima kod kuće jer su Merkel i von der Leyen nabrzinu zabrljali zalihu cjepiva, obje postavljaju više ciljeve: za kancelarku provedba "Zelenog deala" odlučujući je cilj sljedećih nekoliko mjeseci, koji mora biti potkrijepljen „konkretnim mjerama“ unutar EU-a: „To zahtijeva teške odluke“. Potrebna je poprilična odvažnost za postavljanje takvih prioriteta.

Greta Thunberg ponovno može zlostavljati

A budući da je za duhovnu ili čak vjersku dimenziju ovih novih umjetnih "izazova" prirodno potreban lik mesije, Greta Thunberg ove godine neće izostati s WEF-a. Sada odrasloj Šveđanku, nedavno je postalo prilično tiho zbog korone; ali napokon je uspjela iskoristiti platformu koja joj se nudi za sociopatski mobing. Umjesto hitno potrebnog psihološkog liječenja, ovaj vrištač ponovno je podignut na svjetsku pozornicu, gdje smije glumiti govornika ideološke histerije bez ikakve demokratske legitimacije, bez ikakvih profesionalnih kvalifikacija i bez ikakve originalnosti.

"Sad ste imali tri desetljeća puna bla, bla, bla", rekla je Thunberg - zato i poziva na potpunu reviziju: u "postojećem sustavu" "problem se više ne može riješiti". Corona kao nacrt vječne nužde, ova opojna perspektiva obuzima i Thunberg: političari moraju "napokon klimatske i okolišne krize tretirati kao hitne slučajeve" i "djelovati u skladu s njima". 18-godišnjakinja koji pronalazi uši svjetskih vođa: To je krajnja perverzija influencizma. (DM)

Izvor: https://www.journalistenwatch.com/2021/01/27/merkel-eu-corona/

Objavljeno u Aktualnosti

Kina koristi analne briseve za otkrivanje COVID-a 19

Elizabeth Elizalde   January 26, 2021 

A mislili ste da je nazalni test neugodan...

Kina koristi analne briseve kako bi testirala stanovnike na COVID-19 usred novog vala izbijanja - a lokalni stručnjaci kažu kako je metoda precizniji način otkrivanja greške, navodi se u izvješću.

Metoda otkrivanja derrierea češće se koristi u Pekingu nakon što je prošlog mjeseca 9-godišnji dječak bio pozitivan na visoko zaraznu UK verziju virusa, izvijestio je Newsweek.

No, tamo se od prošle godine koriste analni brisevi, rezervirani za pojedince koji žive u žarištima COVID-19, poput Šangaja. Brisi nosa i grla i dalje su najpopularnije metode zbog svoje praktičnosti i brzine, kažu u prodavaonici.

"Naravno, analni brisevi nisu tako prikladni kao brisevi grla, pa se koriste samo pojedincima u ključnim karantenskim područjima", rekao je Li Tongzeng iz bolnice u Pekingu You'an, navodi Newsweek. "Ovo će smanjiti povratak lažno pozitivnih rezultata."

Brisevi se umeću 3 do 5 centimetara (1,2 do 2 inča) unutar rektuma, prema priopćenju.

Tongzeng je rekao da metoda može povećati brzinu otkrivanja i smanjiti šanse za propuštanje dijagnoze.

Ono što smo otkrili jest da kod nekih zaraženih pacijenata koronavirus dulje vrijeme preživljava u njihovom probavnom traktu ili izlučevima nego u njihovim respiratornim traktima", rekao je Tongzeng agenciji.

Izvor: https://nypost.com/2021/01/26/china-using-anal-swabs-to-detect-covid-19-report/

 

Ukoliko vas ovo sve zabrinjava, imamo za vas umirujuću vijest, a to je da prema slobodnom tumačenju naslova Jutarnjeg Lista, sam proces i ne bi trebao biti uopće neugodan jer se štapić koji se ugura u anus "nježno okreće"...

rrrrrrrrrrrrrrr jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Vijeme će pokazati hoće li vlast narodu pokušati nametnuti guranje štapića u anus, kao što je to učinila s guranjem štapića u nos, te hoće li narod biti zadovoljan takvim tretmanom i hrliti na analna testiranja s jednakim entuzijazmom kao i na ona nazalna...

A ukoliko biste i sami željeli razmisliti o tome kako biste se osjećali kad bi se dotični analni tretman vršio nad vama, moguće da će vam donji video pružiti potreban predložak za razmišljanje:

Ante Kljaković

Objavljeno u Vijesti
Označeno u

NACISTIČKA NJEMAČKA: Policija provjerava poštivanje pravila zabrane udaljavanja više od 15 km od adrese boravišta, poštivanje zabrane grupnih okupljanja i poštivanje obaveze nošenja brnjice

Tijekom kontrola u gradu Worms, policija je otkrila nekoliko kršenja pravila korone, koja su pooštrena od srijede. Provjereno je ukupno 1296 osoba, priopćila je policija u četvrtak. Policajci su zabilježili 28 kršenja noćne granice izlaza i jedno kršenje pravila 15 kilometara. U nekim slučajevima ljudi također nisu nosili pokrivač za usta i nos ili su bili vani u velikim skupinama. Prema policiji, većina ljudi prihvaća nova pravila.

Zbog velikog broja "zaraza koronom", u srijedu je u Wormsu kao prvom gradu u pokrajini Rheinland-Pfalz stupilo na snagu "pravilo od 15 kilometara". To znači da se ljudi ne smiju udaljavati od grada na više od 15 kilometara. Uz to, od srijede se u središtu grada nameće obaveza nošenja maske, kao i zabrana noćnog izlaska od 21:00 do 05:00 sati. Propisi bi se u početku trebali primjenjivati ​​do 31. siječnja. Ispunjavanje propisa nadziru "gradski ured za javni red" i policija.

Izvor: https://www.sueddeutsche.de/gesundheit/gesundheit-worms-15-kilometer-regel-polizei-kontrolliert-rund-1300-personen-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-210114-99-22011

Objavljeno u Aktualnosti

Uslijed prosvjeda protiv fašističke neustavne zabrane izlaska na ulicu, prosvjednici u Nizozemskoj su uspjeli zapaliti i centar u kojem se provode masovna lažna testiranja na COVID, koja vlasti u Nizozemskoj, kao i diljem svijeta koriste kako bi nametnule totalitarnu vlast nad stanovništvom i ograničile i uskratile elementarna ljudska prava i slobode. 

Čestitke hrabroj braći Nizozemcima na ovom herojskom činu, uz iskrene želje za još puno uspjeha u borbi za našu zajedničku slobodu!

Objavljeno u Vijesti

DNO DNA Hrvatski mediji 11-godišnjeg dječaka koji je umro nakon operacije slijepog crijeva proglasili žrtvom COVID-a

U silnoj želji da isprepadaju građane koji sve manje vjeruju u laži koje im se svakodnevno plasiraju i uslijed njihovog sve većeg nepovjerenja prema eksperimentalnom cjepivu, odnosno genskoj terapiji koja ne štiti od infekcije, hrvatski tzv. novinari su uspjeli prijeći sve granice degutantnosti, proglasivši COVID-19 uzrokom smrti 11-godišnjaka koji je umro nakon operacije slijepog crijeva.

Sama činjenica da je dječak umro nakon operacije koja se smatra rutinskom je nešto zbog čega bi netko morao odležati mnogo godina u zatvoru, no ne samo da se to neće desiti jer su takvi slučajevi nažalost u Republici Hrvatskoj uobičajena pojava, nego se pokojnog dječaka temeljem dokazano lažnog testa na COVID-19 koji je prije operacije na testu bio "negativan", a nakon operacije "pozitivan", proglasilo žrtvom COVID-a 19.

1611538698590

161 jhgtfdzdzdt

Objavljeno u Aktualnosti
Označeno u
Ponedjeljak, 25 Siječanj 2021 00:28

NJEMAČKA: Slijedi li zabrana govora u javnom prijevozu?

NJEMAČKA: Slijedi li zabrana govora u javnom prijevozu?

22.01.2021

"Zbog korone", putnicima se sad preporuča izbjegavati upotrebu mobilnih telefona i razgovor u lokalnom prijevozu radi zaštite od infekcije.

"Izbjegavanje telefonskih poziva u zatvorenim sobama smanjuje rizik od infekcije zbog manje aerosola u zraku", glasi apel prijevozničkih tvrtki putnicima.

Prijevoznička tvrtka rnv sa sjedištem u Mannheimu svakodnevno prevozi 580 000 ljudi u saveznim državama Baden-Württemberg, Rhein-Neckar i Hessen.

Prijevozničke tvrtke iz Rhein-Neckara nisu usamljene u ovim najavama. Udruga njemačkih prijevozničkih tvrtki (VDV) također bi bila otvorena za zabranu poziva u lokalnom javnom prijevozu.

"Podržali bismo to vrlo snažno", rekao je predsjednik udruge Ingo Wortmann na Deutschlandfunku, "jer ima putnika koji u vozilima i stanicama podzemne željeznice spuštaju zaštitu za usta i nos kako bi telefonirali". Wortmann je priznao da bi mjera protiv širenja aerosola bila korisna, ali "teška za kontrolu".

Izvor: https://www.bild.de/news/inland/news-inland/corona-kommt-jetzt-das-sprechverbot-in-bus-und-bahn-75009842.bild.html

Objavljeno u Aktualnosti

WHO konačno priznaje da PCR testovi stvaraju lažne pozitivne rezultate

webtribune.rs
Pon, 21 Pro 2020

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je 14. prosinca izjavu u kojoj upozorava da PCR testovi s velikim brojem ciklusa daju lažno pozitivne rezultate.

Imajući na umu da su podaci točni i da su poznati mjesecima, moramo postaviti pitanje: zašto ih WHO objavljuje tek sada?

"Zlatni standard" za ispitivanje Sars-Cov-2 temelji se na lančanoj reakciji polimeraze (PCR), koja pojačava nukleotide (fragmenti DNA ili RNA) dok ne postanu dovoljno veliki za identifikaciju. Reprodukcija se vrši ciklično, udvostručujući količinu genetskog materijala sa svakim ciklusom. Broj ciklusa potreban za postizanje prepoznatljivog rezultata naziva se prag ciklusa (CT vrijednost). Što je prag veći, to je manja vjerojatnost da će se otkriti bilo što značajno.

U svojoj najnovijoj izjavi WHO navodi da PCR testovi s visokim pragom daju lažno pozitivne rezultate za prisutnost virusa Sars-Cov-2.

Ovo odavno nije ništa novo. Napisani su brojni članci, kako od stručnjaka u tom području, tako i od medicinskih novinara i drugih istraživača. Mjesecima je poznato da su testovi u kojima je prag broja ciklusa veći od 35 potencijalno besmisleni.

Izumitelj PCR postupka dr. Kari Mullis, koji je za to dobio Nobelovu nagradu, bio je izričit da PCR test nije namijenjen za dijagnostiku:

Ako to učinite kako treba, s PCR-om možete pronaći gotovo sve kod bilo koga ... "

Komentar: I, komentirajući pragove ciklusa, jednom je rekao:
Ako trebate proći više od 40 ciklusa da biste pojačali gen s jednom kopijom, nešto ozbiljno nije u redu s vašim PCR-om. "


Sve je to općenito poznato od početka zaključavanja. Sama australska vlada priznala je da su testovi nepouzdani, a sud u Portugalu da  nisu prikladni za svrhu u koju se koriste.

Čak je i dr. Antony Fauci javno priznao da se pri pragu iznad 35 ciklusa detektuju "mrtvi nukleotidi", a ne živ virus.

I pored svega navedenog, zna se da mnoge laboratorije u svijetu vrše PCR testiranje s pragom preko 35 ciklusa.

Zašto se, onda, WHO najzad odlučila da izjavi da je to pogrešno?

Odgovor bi mogao biti šokantan u svom cinizmu: Sad imamo cjepivo. Više nam ne trebaju lažno pozitivni rezultati.

Formalno, sustav je proizveo svoj čudotvorni lijek. A budući da smo svi cijepljeni, PCR testiranje provest će se "u skladu s novim smjernicama WHO-a", s graničnim brojem ciklusa između 25 i 30, a ne 35 i više kao prije.

I gle čuda, broj pozitivnih slučajeva počet će opadati, a mi ćemo dobiti potvrdu da naše čudesno cjepivo djeluje.

Nakon mjeseci poplave pozitivnih slučajevalažne statistike o broju smrtnih slučajeva (npr. u Engleskoj), dodavanje "umrlih od kovida-19 u smrtovnice onima koji su umrli iz drugih uzroka...konačno može prestati. Strojevi za stvaranje pandemije mogu se ponovno resetirati.

... sve dok svi radimo kako nam se kaže. Bilo kakvi znakovi neslaganja - na primjer, mase ljudi koji odbijaju cjepivo - i vrijednost CT-a mogu se ponovno penjati i vratiti svoju čarobnu bolest.

Izvori: https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives
            https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives

Objavljeno u PCR test
Označeno u
Stranica 1 od 12